С ИТН се уточнихме по два въпроса - първият  е

...
С ИТН се уточнихме по два въпроса - първият  е
Коментари Харесай

Нинова иска споразумение за политики

С Има Такъв Народ се уточнихме по два въпроса - първият  е по политиките в работните групи, вторият бе да разберем състава на държавното управление авансово. Тези две точки са изпълнени. Това сподели водачът на социалистите Корнелия Нинова след срещата на Българска социалистическа партия с " ИТН " и кандидат-премиера Пламен Николов.

" Третата точка, която ни остава е да намерим формата за поддръжка, политическо съглашение. И четвъртото е на следващия ден в 14 ч. да си свикаме Националния съвет като групов орган, с цел да вземем дефинитивно решение. Остава на следващия ден и други ден да уточним ", сподели тя.

Относно имената на препоръчаните министри Нинова съобщи: " Дайте ни време да ги огледаме, преди малко са ни показани ".

Относно оферти министър за обществената и демографска политика Нинова сподели, че има " висока степен на подготвеност ".

„ Колегите от Има Такъв Народ одобриха, че ние би трябвало да имаме някаква форма на политическо единодушие на цели. Намерихме някакво единодушие ", заключи Нинова. Попитана за възможна нейна оставка, както желаят социалисти, лидерката отсече: " Този екшън към този момент мина ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР